Review : Promosi Raya SIMPLEHIJAB | Harga Runtuh!

9:12 AM

~Assalamualaikum~ 
Sentiasa mendoakan kalian dari kejauhan
Hi readers! korang tau tak yang SIMPLEHIJAB sekarang ini ada buat promosi raya tau, harga runtuh tu!! tak percaya? tengok di bawah ni :
Shawl simple hijab ni memang simple dan selesa dipakai, mesti sweet jak bila korang pakai nanti, lagipun dah cantik..pakai apa pun nampak cantik hehe. Jom kita usha sikit Shawl SIMPLEHIJAB ni, manatau korang berkenan kan, nak raya dah ni.
Gambar shawl satu muka simple hijab
Gambar shawl satu muka simplehijab
Gambar shawl dua muka simple hijab
Klik untuk tumbesaran.

Cantikkan? Banyak lagi warna shawl satu muka & dua muka, tapi saya share sikit jak disini dengan korang. Kalau nak tengok lebih @ beli boleh ke laman web 

SIMPLEHIJAB : http://simplehijab.co/?id=fzne <---- Klik ini.

Jom Shopping Online bersama SIMPLEHIJAB!


You Might Also Like

8 comments