Jam Tangan Baby G Online, Best Bah!

8:10 PM

~Assalamualaikum~ 
Sentiasa mendoakan kalian dari kejauhan
Fuh!! Smart weh!! Kalau tengok lelaki pakai, cair tak? kahkah

Oh ya, actually pernah baca one entri mengenai jam tangan G-Shock dan Baby G ini, dan search google, tak sangka pula sangat femes. Atau saya yang diibaratkan katak bawah "tempurung" haha!. Kalau korang nak tau, gambar atas tu koleksi jam tangan G-Shock keluaran Casio (Jenama Jepun). Apa jak jenama Jepun bagi saya confirm berkualiti. G-Shock ini sesuai untuk lelaki dan kalau lelaki pakai mesti keluar aura Iron man haha. Seriously, sangat maskulin.

Aduii, cantiknya.."Bila aku kaya...aku beli semuanya" haha..

Sebenarnya nak fokus dengan jam tangan Baby G keluaran Casio yang berkualiti ni. Tengok gambar atas nun, smartkan? siapa kata wanita tak nampak gegirl pakai jam tangan begini? tipulah..comel kot tengok wanita pakai, lagipun koleksi jam tangan Baby G ni direka dengan rekaan yang agak feminine serta trendy dan dalam pilihan warna-warna ceria seperti pink, baby blue, light purple dan banyak lagi!! Wanita kan suka warna warni hehe. So, tak rugi kalau beli dan lagi satu, fungsinya berbeza daripada jam tangan keluaran lain. 
Fungsinya: Mineral Glass, Shock Resistant, 100-Meter Water Resistance, Case/bezel material : Resin, Resin Band, Neon Illuminator (blacklight LED), World Time, 1/1 Second Stopwatch, 5 Daily Alarms, Total Weight 45g. Hebatkan fungsinya, punyalah best kata orang Sabah.

Banyak lagi pilihan untuk anda..
Dan, Bagi wanita yang suka aktiviti luar dan bersukan lasak, sangat disyorkan pakai jam tangan ni. manatau keluar aura Iron Lady pula hikhik. Senang cerita, Omputih kata, there's too much good things in this one watch!

Mesti korang lepas baca mengenai jam tangan ni, jatuh cinta kan? haha. Tak susah pun nak dapatkan jam tangan Baby G ni, pergi jak LINK ni ------> JAM TANGAN BABY G ONLINE. Banyak pilihan disana dan pastinya dengan harga yang berbaloi untuk anda! Dapatkan segera selagi stok masih ada.
Note: kalau Blogger lain dah ada yang beli, Komen lah sikit kat bawah, nak tau juga testimoninya

hehehe! Thanks sudi baca! Klik Link tu Cepat!!!


You Might Also Like

5 comments